loading

Duinenwater Bloeit

Het prestigieuze nieuwbouwproject Duinenwater staat namelijk volop in bloei.

Ontdek de magie hier!

Ontwaken in Duinenwater

Duinenwater Knokke is een residentiële nieuwe woonbuurt aan de oevers van het Duinenwatermeer, vlakbij Knokke-centrum. Welkom in een van de laatste echt groene ontwikkelingen aan de Belgische Kust.

Meerzicht

Deze residentie beslaat twee vleugels die uitblinken in stijl en charme. De kopappartementen hebben subliem frontaal zicht op het water, de centrale appartementen kijken uit op de prachtige centrale binnentuin.

Lake Front

Prachtig tuinappartement met meerzicht in Duinenwater!

Lake Front houdt luxueus wonen betaalbaar. Appartementen met uitzonderlijke ligging, een nieuwbouw in een nieuwe omgeving, perfecte afwerking, …

Schoongelegen

Deze fase van Schoongelegen is reeds uitverkocht. Binnenkort starten we met een tweede fase. Bij interesse, contacteer ons gerust! 

Lakeside Paradise

Lakeside Paradise is een actieve watersportclub aan het Duinenwatermeer te Knokke-Heist. De plas is onderverdeeld in twee delen door een lang wandelponton. De ene helft noemen we de “Wakeside” waar je kan waterskïen, wakeboarden en wakeskaten aan de kabelbaan. De andere helft noemen we de “Lak...

Fietsen

Geen betere manier om een stad of streek te leren kennen dan te voet of met de fiets. Niet alleen kom je zo op plaatsen die je anders misschien links zou laten liggen, maar het biedt je het comfort om halt te houden waar en wanneer je wilt. In Knokke-Heist is de 9 km lange zeedijk hét traject bij uitstek voo...

Strand

Knokke-Heist is de badstad bij uitstek om te genieten van de vele strandbars en hun unieke sfeer. Vanaf de paasvakantie tot begin oktober kan je op deze hotspots terecht op een zonovergoten terras. Dit is de ideale plek om je lichaam te trakteren op een kleurtje en een portie vitamines. Een gezellige ...

DUINENWATERPROMENADE

De slimme indeling van de appartementen creëert een gevoel van rust en ruimte, dat versterkt wordt door de terrassen en het zicht op de prachtige binnentuin.

DUINENWATERPAD

Duinenwaterpad is een kleinschalige residentie, die de stijl van de authentieke Knokse villa’s ademt. De appartementen zijn zeer ruim en bijzonder luxueus. 

Royal Zoute Golf Club

Royal Zoute Golf Club, gelegen in Knokke-Heist aan de Kust, is één van de oudste golfclubs in België en biedt twee prachtige 18 holes banen.

In een schitterend landschap van dennenbomen, haagdoorn, berk en populier slingeren de Zoute fairways zich tussen de golvende duinen. De ‘buitenbaan...

For Freedom Museum

Het For Freedom Museum brengt op een bruisende en realistische wijze de sombere tijden van de Tweede Wereldoorlog in beeld. Geen enkele inwoner uit de Zwinstreek en West-Zeeuws-Vlaanderen bleef tussen 1940 en 1944 gespaard van repressie en ontbering. Deze zwarte periode in onze geschiedenis vormt het hoofdthema van...

Het Zwin

Het Zwin Natuur Park is dé natuurattractie aan de Belgische kust. Het park is een troef voor het toeristische aanbod van de Oostkust en streeft er naar om ook de referentie te zijn op het vlak van Natuur- en Milieueducatie. Daarnaast wil het ook een voorbeeld stellen op het vlak van duurzaam beheer van n...

Sportoase

In alle sportcentra van Sportoase is er zwemwater aanwezig! Sportoase is er werkelijk voor iedereen! Van babyzwemmen, toegankelijkheid voor personen met een handicap tot professionele atleten. Iedereen is meer dan welkom!

Recreatiebaden: Heel wat van onze zwembaden zijn voorzien van een prachtig recreatief...

Kalender evenementen

Muziekfestivals, een energieke sfeer en een onophoudelijk aangepast uitgaansaanbod maken Knokke-Heist tot een bijzonder levendige badplaats. Een paar voorbeelden? Het jaarlijkse, gratis, rock- en popfestival Kneistival, het knetterende Vuurwerkfestival of de zo gezellige Folkloremarkt. De Zoute Grand Prix, Nacht van...

Promenadetuin

 Promenadetuin combineert ruimte en comfort met een karakteristieke kustarchitectuur die refereert aan de authentieke Knokse bouwstijl. Elegant en markant, nieuwbouw met de ziel van weleer.

contacteer ons

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Wij helpen u graag verder.

UNIEKE BEHOEFTEN

  Residentieel

  Wonen in hartje Knokke, aan de oevers van het prachtige Duinenwatermeer, omringd door groen, op een steenworp van de zee. Duinenwater is een parel van een project aan de Belgische Kust. Gerenommeerde bouwpromotoren Ghelamco, Immobel, Triple Living en Duinenwater Residential realiseren samen een unieke residentiële woonwijk bestaande uit villapercelen, halfopen bebouwingen, rijwoningen en appartementen. Een unieke mix aan woongelegenheden die beantwoordt aan uw unieke behoeften. 

  Ontdek het project in detail!

  Totaalbeleving

  Wonen langs het Duinenwatermeer is een totaalbeleving. Dit unieke woonproject biedt haar bewoners alles binnen handbereik. Stap buiten en geniet van de groene omgeving, vele (sport)faciliteiten en een uitgebreid aanbod aan winkels op wandelafstand. Op het centrale marktplein met de vele gezellige shops en restaurantjes is het heerlijk vertoeven.

  Omgeven door natuur

  Dankzij de vele faciliteiten in de onmiddellijke omgeving staat Duinenwater garant voor puur genieten en ontspannen in een groene omgeving met hoge woonkwaliteit. Brede voetpaden afgeboord met bomen nodigen uit voor een heerlijke wandeling. Fietsen, sporten en zwemmen in het splinternieuwe zwembadcomplex, golfen op het uitgestrekte golfterrein of gebruik maken van de vele watersportfaciliteiten die voorhanden zijn in "Lakeside Paradise", in Duinenwater kan het allemaal.

  Ontmoeten

  Duinenwater is niet alleen een manier van wonen, het is vooral een manier van leven, in harmonie met elkaar en met de natuur. De omgeving stimuleert u om actief deel te nemen aan het gemeenschapsleven, maar het biedt u ook de mogelijkheid om in alle rust te genieten van het ongerepte Duinenwatermeer. Een unieke plek waar jong en oud samen thuis zijn.

Pers

Bekijk hier onze berichten in de media

Het nieuwe dorp van Knokke-Heist

 700 NIEUWE WONINGEN EN TAL VAN HANDELSZAKEN TEGEN 2023

 Duinenwater in Knokke-Heist krijgt steeds meer vorm én blijkt betaalbaar voor iedereen. Er komen 700 nieuwe woningen mét golfterrein, commerciële ruimtes en groene zones. “De prijzen beginnen vanaf 275.000 euro: heel aantrekkelijk voor zowel jonge gezinnen als tweedeverblijvers”, zegt verkoopsdirecteur Wouter Iliano.

...

Lees meer

Lakeside Paradise stelt wereldprimeur voor: The Wall

Watersportbedrijf Lakeside Paradise heeft er een blikvanger bij. Sinds kort ligt er op de waterplas van Duinenwater een nieuw obstakel, dat The Wall heet.

Het is een speciaal voor Lakeside Paradise gemaakte muur van achttien meter lang, met bovenop een rail en erlangs een schuin aflopende kant die de wakeboarder het gevoel geeft van op een echte golf te surfen.

....

Lees meer

‘Hippe’ Lippens opent skatepark

Goed nieuws voor skaters en BMX’ers in Knokke-Heist

het gemeentebestuur heeft het nieuwe skatepark aan jeugdhuis ’t Verzet officieel geopend. De nieuwe skatetempel aan het Duinenwater moest normaal gezien in juli al klaar zijn, maar bij de technische controle van het park werden toen problemen met de afwatering vastgesteld. 

...

LEES MEER

Zwembad Duinenwater krijgt eerste vuurdoop

Waterrecreanten nemen duik om officiële opening te vieren

250 waterratten hebben zaterdag als eerste een duik mogen nemen in het nieuwe zwembad Duinenwater dat vandaag voor het eerst open is voor het grote publiek.

Met een druk op de knop hebben burgemeester Leopold Lippens en de 95-jarige voormalige zwemleraar van La Reserve, Constant Devroe, het startschot gegeven voor de officiële opening van het zwemcomplex Duinenwater...

Lees meer

Appartementen in nieuwe wijk Duinenwater gaan als zoete broodjes over de toonbank

Koopjes te doen in Knokke: “Appartementen vanaf 275.000 euro en binnen vijf jaar kunnen ze het dubbele waard zijn”

Voor een appartement op de Knokse Zeedijk moet je al jaren diep in de buidel tasten, daarom verleggen bouwpromotoren hun activiteiten steeds meer naar de zogezegde tweede lijn. Zo zijn er in de nieuwe wijk Duinenwater momenteel zaakjes te doen. Een appartement kopen kan daar momenteel vanaf 275.000 euro, maar over pakweg vijf jaar is diezelfde woning mogelijk het dubbele waard.

Lees meer

Put De Cloedt wordt Lakeside Paradise

Uitbater Surfers Paradise investeert 2 miljoen euro

Frank Vanleenhove, eigenaar van Surfers Paradise in Knokke-Heist, heeft met het stadsbestuur van Knokke-Heist een concessieovereenkomst afgesloten voor de uitbating van Put De Cloedt als watersportcentrum. Het project zal 2miljoen euro kosten. 
 

De site van Duinenwater begint vorm te krijgen. Het Autonoom Gemeentebedrijf StadsOnwikkeling (AGSO) Knokke-Heist was op zoek naar een investeerder voor de uitbating van Put De Cloedt. 

Lees meer

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Wij helpen u graag verder

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan